Η Ανθή Σαλαγκούδη για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Η εμπειρία ήταν τραυματική»

Η Ανθή Σαλαγκούδη υπέστη μεγάλο σοκ όταν γύρισε από τις διακοπές της

Θύμα διάρρηξης ενώ βρισκόταν σε διακοπές έπεσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τη Χίο και βρήκε το σπίτι της στο Χαλάνδρι άνω κάτω. Στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για τη διάρρηξη.

Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, ωστόσο εξήγησε ότι προς το παρόν δεν θα ήθελε να μοιραστεί κάτι περισσότερο. Αρκέστηκε μόνο να αναφέρει ότι η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή», ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που εισέβαλλαν σε αυτό είχαν τον χρόνο να ψάξουν ανενόχλητοι και να αφαιρέσουν όποια αντικείμενα αξίας είχε η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς η παρουσιάστρια βρισκόταν σε διακοπές. Ο μόνος που βρισκόταν στο σπίτι κατά την ώρα της διάρρηξης ήταν ο γάτος της παρουσιάστριας.

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου», έγραψε η παρουσιάστρια σε επόμενο story στο Instagram σχετικά με τον γάτο της.