Γρηγόρης Βαλτινός: Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό να μη θες να μολυνθείς

Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not μίλησε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not μίλησε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

«Η κοινωνία έχει διχαστεί, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις κάποιες ομάδες, αλλά είναι και πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό και το να μη θέλεις να μολυνθείς. Έχεις καθίσει 2 χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

την συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και πήραν πια τον δρόμο της Δικαιοσύνης: «Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».