Γωγώ Φαρμάκη: «Διαγνώστηκα με Wolff Parkinson White»

Όπως έκανε γνωστό, η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και βρίσκεται πλέον, στο στάδιο της ανάρρωσης

Η Γωγώ Φαρμάκη αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White.

Πρόκειται για μια καρδιακή πάθηση, στην οποία υπάρχει μια ανώμαλη επιπλέον ηλεκτρική οδός από τoν καρδιακό κόλπο στις κοιλίες της καρδιάς. Αυτό το σύνδρομο προκαλεί ταχυκαρδία.

Όπως έκανε γνωστό, η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και βρίσκεται πλέον, στο στάδιο της ανάρρωσης.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση και μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γωγώ Φαρμάκη εξήγησε ποια ήταν τα στάδια, από τα οποία πέρασε και ανέφερε πως το χειρουργείο ήταν η μόνη της λύση.

Τόνισε μάλιστα, πως πλέον αναρρώνει, είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

 

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο. Όπως έχω ξανά πει , είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς (…) που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου! (…) Το ευχαριστώ είναι λίγο! Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το ποστ, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. 🙏🏻».


Δείτε την ανάρτησή της: