Εξαρτημένη από το Instagram η Κλόε Καρντάσιαν: «Όταν έχω αρνητικά σχόλια, πέφτω ψυχολογικά»

Η σέξι σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν μιλά ανοιχτά για τις αδυναμίες της

Η Κλόε Καρντάσιαν  πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού «Health» για το τεύχος του Νοεμβρίου 2021 και είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ! Υπερήφανη για την λεπτή μέση της, φορά ένα αθλητικό σουτιέν, ένα κρόπ τοπ και ένα ψηλόμεσο σορτς.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα σταρ αποκαλύπτει ότι τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram, την στεναχωρούν, την γεμίζουν απογοήτευση. Αν διαβάσει μία σκληρή παρατήρηση για την εξωτερική της εικόνα, «πέφτει» ψυχολογικά και κυριεύεται από θλίψη, ακόμα κι αν προσπαθεί να μην την επηρεάσει. «Όλα είναι θέμα μυαλού, σώματος και ψυχής. Αν δεν είμαι ψυχικά δυνατή, τότε αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω σωματικά αυτό που θέλω να κάνω» . Κάθε φορά που xάνει την αυτοπεποίθησή της, αγωνίζεται για να την αποκτήσει ξανά.

Όπως γνωστοποίησε, την περίοδο που ήταν στα χωρίσματα με τον Λαμάρ Όντομ , επικεντρώθηκε στο σώμα της και άρχισε να πηγαίνει γυμναστήριο.

«Όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι, αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μου» , υποστηρίζει η 37χρονη καλλονή.

Προσπαθούσε κάθε εβδομάδα να σταματήσει μία ανθιυγιείνη της συνήθεια, εντάσσοντας στην καθημερινότητά της μία ωφέλιμη για τον οργανισμό της συνήθεια.

Η Κλόε Καρντάσιαν ποζάρει ξαπλωμένη σε κρεβάτι, φορώντας μόνο ένα ανοιχτόχρωμο τζιν:

Η «καυτή» Κλόε Καρντάσιαν με την αξιολάτρευτη κορούλα της, Τρου, σε παραλία:

Ακόμα, εξήγησε τη σχέση της με το φαγητό. «Τιμωρούσα τον εαυτό μου επειδή έτρωγα ή είχα μία σακούλα πατατάκια» , είπε.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, όποτε ένιωθε θλίψη, στρεφόταν στο φαγητό, για να φτιάξει τη διάθεσή της. Επίσης, είχε δοκιμάσει πάρα πολλές δίαιτες, μεταξύ των οποίων και εκείνη του χυμού λεμονιού και του πιπεριού καγιέν, την οποία ακολουθούσε η Μπιγιονσέ.  Ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει περισσότερα πράγματα για να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως το να γυμνάζεται συχνά.

Επιπροσθέτως, η Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για τη σχέση της κόρης της, Τρου , με τα ξαδέρφια της, τονίζοντας ότι είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα. «Δεν με νοιάζει αν διαφωνούν, αυτό είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο, απλώς δεν γίνεται να μην μιλήσουν».

Άλλωστε, η οικογένεια είναι κάτι πολύ σημαντικό για την 37χρονη επιχειρηματία. Η ίδια τονίζει ότι φυσικά και μερικές φορές διαφωνεί με τις αδελφές της, αλλά για κανέναν λόγο δεν θα παραμείνουν τσακωμένες, πάντα βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους. «Δεν μπορώ να φανταστώ να μην μιλάω με τις αδελφές μου», υποστηρίζει.