Ερωτευμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου – Σύντομα θα μας συστήσει και τον σύντροφό της

«Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη» ανέφερε

Ηγνωστή επιχειρηματίας απάντησε στις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή, Νικηφόρο, λέγοντας ότι είναι δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Αλλά, όπως είπε, μπορεί να μην είναι σε σχέση με τον Νικηφόρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μόνη. Η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα θα μας συστήσει και το σύντροφό της.

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί.

Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παραλίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου πώς μπορεί να σε δει ερωτικά; Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ», ξεκαθάρισε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όσον αφορά την αλήθεια για την προσωπική της ζωή, η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε: «Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Είμαι με έναν άνθρωπο και είμαστε πολύ καλά. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 1/2/2023.