Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: Και εγώ έχω περάσει άσχημα αλλά δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω δουλέψει»

Η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Παρασκευής 01/04/2022 θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark».

 

H παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αλλά και για τις δηλώσεις του, όταν είχε αναφέρει πως η μεταξύ τους συνεργασία ήταν η χειρότερη στην επαγγελματική του καριέρα.

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω δουλέψει»

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις δηλώσεις, γιατί δεν μου αρέσει ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση, δηλαδή εκτιμώ με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί και έχω περάσει πέντε στιγμές μαζί τους, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε και να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε, αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές.

«Δεν βρίσκω τον λόγο»

Δε θα μου άρεσε να βγω ποτέ, κι αν έχεις δει δεν το έχω κάνει για κανέναν. Και εγώ έχω περάσει δύσκολα και άσχημα αλλά δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω, απλά δεν θα ξανασυνεργαζόμουν. Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά, δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Δεν βρίσκω τον λόγο» ξεκαθάρισε η Ελένη Τσολάκη.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα»

«Με τον Γρηγόρη δεν είχαμε μιλήσει για πολλά χρόνια, αλλά μου έστειλε ένα μήνυμα τώρα που ήμουν στο νοσοκομείο», είπε κλείνοντας η Ελένη Τσολάκη.