Έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε την Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM (Βίντεο)

Όλα είναι έτοιμα για ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM, όπου σήμερα αναμένεται περιλαμβάνει μια μεγάλη έκπληξη

Όλα είναι έτοιμα για ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM, όπου σήμερα αναμένεται περιλαμβάνει μια μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι την προηγούμενη Τρίτη βλέπαμε κανονικά audition, σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τόσο την δοκιμασία του ID Catwalk, που θα δώσει στις παίκτριες το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp, ενώ θα δούμε και την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη.

 

Υπενθυμίζεται ότι η κριτής είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν μέσα στο παιχνίδι, αφού λόγω της εκκεντρικής της εμφάνισης, αλλά και του εκκεντρικού της χαρακτήρα, έχει καταφέρει πριν ακόμα από την έναρξη του παιχνιδιού, να τραβήξει όλα τα σχόλια πάνω της, είτε αρνητικά, είτε θετικά.

Από τη μία έχουμε τον μέγα πολέμιο της Λάκη Γαβαλά να την κατακεραυνώνει και από την άλλη το twitter να την αποθεώνει.

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή, διατηρούν ακόμα στην κατοχή τους από μία wild card, μια κάρτα που θα δώσει σε κάποιες υποψήφιες τη μεγάλη ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Παράλληλα θα δούμε για τελευταία φορά στο παιχνίδι την Σοφία Χατζηπαντέλη, για να υποδεχτούμε στη θέση της έναν νέο κριτή.

Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιες καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τις κάνει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε ποιες θα είναι εκείνες που θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp!