Δανδουλάκη: Δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο πλεύσης για να βρούμε

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τα όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μεταξύ των ηθοποιών που τοποθετήθηκαν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν και η Κάτια Δανδουλάκη.

Η σπουδαία ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», εξέφρασε την άποψή της σχετικά με όσα ειπώθηκαν από την συνάδελφό της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία διάθεση να την κρίνει, εφόσον τα όσα είπε είναι αυτά ακριβώς που αισθάνεται.

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω, γιατί για να τα πει όλα αυτά, θα τα εννοεί. Δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί, λέει κάτι που εκείνη το πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει, είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε πως ακόμα κι αν διαφωνεί ξεκάθαρα με τα λεγόμενα της Κωνσταντινίδου, οφείλει να σεβαστεί την άποψή της, αλλά όχι να την υιοθετήσει. «Εγώ δεν κριτικάρω γιατί το είπε έτσι. Το είπε μια χαρά, γιατί αυτό αισθάνεται. Δεν ήταν ψεύτρα με τον εαυτό της. Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό, κάνε το και πες το. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν ερωτευτεί τους βιαστές τους. Τι να πεις; Υπάρχουν πράγματα που δεν τα κατανοεί το μυαλό. Πώς θα απορρίψω έναν άνθρωπο για κάτι που είπε, αν δεν το κατανοήσω; Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι, αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό;», δήλωσε στην συνέχεια.

Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τα υπόλοιπα δυσάρεστα περιστατικά, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός είπε: «Βιάζει κάποιος μία κοπέλα και την σκοτώνει και εσύ είσαι ο γείτονας και ακούς και λέει: “Πέσαμε από τα σύννεφα, ήταν ο πιο καλός άνθρωπος”. Τι να κρίνω από ένα γεγονός; Πώς να κρίνω κάποιον που το πρωί πάει στην δουλειά του και το βράδυ σφάζει; Απλώς εγώ υποκλίνομαι σε αυτό το θαύμα, στην ψυχή. Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε».