Δ. Μπάρκα: Με μια νέα φωτογραφία απαντά στην Λατινοπούλου (Φώτο)

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα σκουπίδια», έγραψε μεταξύ άλλων

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί η Δανάη Μπάρκα, έπειτα από τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα κιλά της. Υπενθυμίζεται, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανάρτησε φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, σχολιάζοντας: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

latinop244

Η παρουσιάστρια απάντησε με τον δικό της τρόπο μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη», τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι αποφεύγει να αναφέρει το όνομά της, γιατί όπως είπε δεν θέλει να ασχημύνει.

Η Δανάη Μπάρκα παρόλα αυτά, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Η δραστηριότητά της στα social media είναι αρκετά συχνή και μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, η ίδια ανάρτησε νέα φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το μήνυμά της. «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα. σκουπίδια… Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε τη δημοσίευσή της

barkamagio233

Υπενθυμίζεται, ότι η Δανάη Μπάρκα είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι».

«Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπλήρωσε.

Τέλος, δήλωσε πως η ίδια αρνείται να ασχοληθεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου κι αποφεύγει ακόμα και να την κατονομάσει. Επίσης, τόνισε πως στα δικά της μάτια, παραμένει όμορφη.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

«Η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, ότι γελάω και όχι ότι χλευάζω τους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοια άτομα, γιατί ζούμε σε μία εποχή βίαιη και επικίνδυνη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη. Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλο και να κακοποιεί την ψυχή του», πρόσθεσε κλείνοντας.