Χρήστος Κούτρας: Ποια είναι η γνωστή δημοσιογράφος σύντροφός του

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι και οι δυο είναι στον ίδιο χώρο

Ο «αταίριαστος» Χρήστος Κούτρας λοιπόν εδώ και είκοσι χρόνια έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της γνωστής δημοσιογράφου, Λυδίας Αδαμοπούλου με την οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής με αφορμή την επέτειό τους ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία τους κι έγραψε στη λεζάντα: «Εύχομαι να είστε 20 χρόνια με ένα άνθρωπο και να συνεχίσετε να χαμογελάτε #loveyou @adamopouloul #keepsmiling #20», σημείωσε.

 

Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι και οι δυο είναι στον ίδιο χώρο.

 

Η οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

 

«Νιώθω ασφαλής στο επάγγελμα, γιατί έχω ξεκινήσει από το μηδέν. Όταν ξεκίνησα, έφερνα καφέ στον συγχωρεμένο τον Θοδωρή Μιχόχουλο, που ήταν αρχισυντάκτης στον ΑΝΤ1, έκανα όλα τα είδη του ρεπορτάζ – ελεύθερο, αστυνομικό, πολιτικό.

Κατέληξα στο πολιτικό, κάτι είδαν σε εμάς στον ΣΚΑΪ και μας έκαναν την πρόταση να κάνουμε την εκπομπή. Δεν έχω προκύψει από παρθενογένεση, δεν ήρθα ξαφνικά, δεν με σύστησε κάποιος ξεκίνησα να δουλεύω χωρίς να έχω τίποτα. Αλλά δεν θέλω να ολοκληρώσω τη ζωή μου ως δημοσιογράφος. Έχω άλλα σχέδια, δεν με φαντάζομαι 70 χρόνων να κάνω τον δημοσιογράφο», έχει πει ο ίδιος.