Χανιά: Τι λένε οι γείτονες για την άγρια δολοφονία στο κέντρο της πόλης

«Δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι τραγικό να φύγει ένας άνθρωπος με τέτοιο τρόπο»

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι γείτονες του 52χρονου που βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του στα Χανιά.

Στην οδό Σμύρνης, στο κέντρο των Χανίων, επικρατεί αναστάτωση, καθώς οι άνδρες της Σήμανσης συλλέγουν στοιχεία από το σπίτι, όπου ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό τέλος.

Ο κ. Άρης Φουντουλάκης, γείτονας του 52χρονου μίλησε στο Creta24, περιγράφοντας τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

«Χθες το βράδυ είδα δύο γείτονες έξω από την πόρτα του. Μου είπαν ότι ήταν ανοιχτή από τις 10 το πρωί. Έκανα δύο βήματα μέσα στο σπίτι, τον φώναξα, δεν μου απάντησε», ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης και σημείωσε πως αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε την αστυνομία.

«Δεν τον είδα. Ήταν πεσμένος πίσω από το κρεβάτι. Όταν είδα ότι ήταν αναστατωμένο το σπίτι βγήκα αμέσως έξω», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Φουντουλάκης ο 52χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τοξικοεξαρτημένος, ήταν ήρεμος άνθρωπος και δεν είχε ποτέ δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που οι γείτονες έβλεπαν «περίεργα» άτομα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι. 

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή όλη ημέρα»

Ζούσε μόνος στο σπίτι μαζί με το σκυλί του. «Εγώ τον γνώριζα, είχε ένα σκυλάκι, ερχόμουν και του έφερνα κρέατα για να ταΐζει το σκυλί», δήλωσε ο ίδιος.

«Δεν ενοχλούσε κανέναν. Είναι τραγικό να φύγει ένας άνθρωπος με τέτοιο τρόπο», σημείωσε η κα Μαρία, γειτόνισσα του 52χρονου που έβλεπε την πόρτα του ανοιχτή από το πρωί της Κυριακής.

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή όλη μέρα. Δεν πήγε το μυαλό μου, είπα θα την έχει αφήσει για το σκυλάκι του. Κακιώνω στον εαυτό μου που δεν ενήργησα λίγο πιο νωρίς», δήλωσε συγκλονισμένη η γυναίκα.