Άση Μπήλιου: «Δεν είναι καλή ηλικία τα 16 για να μάθει ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο»

Η αστρολόγος μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι 30 χρόνια είναι με τον ίδιο άνθρωπο - Δεν έψαξα να βρω τους βιολογικούς μου γονείς

Η Άση Μπήλιου ήταν μια από τις χθεσινοβραδινές καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Η αστρολόγος άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την εποχή που έκανε ραδιόφωνο, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της αστρολογίας, την υιοθεσία της και τον τρόπο που αυτή επηρέασε τη ζωή της ενώ αποκάλυψε και από που προέρχεται το όνομά της.

Παθιασμένη με την μουσική και την αστρολογία

«Ήμουν παθιασμένη από μικρή με την μουσική και την αστρολογία. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να το σπουδάσω. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, τα χαρτιά, τον καφέ. Αυτό είναι κάτι που με πονάει», είπε αρχικά η Άση Μπήλιου η οποία εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως εκείνος ήταν η αιτία για να αποκτήσει τη δική της εκπομπή.

Ο Αρναούτογλου ηταν η αιτία για την δική μου εκπομπή

«Ήσουν η αιτία για να κάνω δική μου εκπομπή. Πολλές φορές η ζωή μας βάζει δύσκολα για κάποιο λόγο» είπε η γνωστή αστρολόγος και στη συνέχεια εξήγηση πως επειδή στο πρωινό που έκανε με τον Γρηγόρη Αρναούτογου πριν αρκετά χρόνια, δεν είχε τον χρόνο για να πει όσα ήθελε, ζήτησε από τη διοίκηση του καναλιού να της δώσουν μια εκπομπή. Έτσι και έγινε.

«Καθετί που η ζωή μου έφερνε μια δυσκολία προσπαθούσα να την εκμεταλλευτώ προς όφελός μου… Ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, ούτε ιδανικοί συνεργάτες… Στην εκπομπή μου έχω καλέσει αστρολόγους που εκτιμώ, όσοι δεν έχουν έρθει είναι γιατί εκείνοι δεν δέχτηκαν να έρθουν» είπε σε άλλο σημείο.

Η υιοθεσία

«Εγώ μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολογία. Ήθελα να ελέγξω. Μικρή επειδή μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου και ήθελα να δω αν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να τα ελέγξω. Μετά καταλαβαίνεις ότι δεν…

Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών

Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών. Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη όπως και εκείνοι, αυτό ήταν που με καθόρισε. Τον μπαμπά μου τον έχασα νωρίς, τη μητέρα μου αργότερα, και εκείνα ήταν τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη με ζόρισε τη στιγμή που το έμαθα.

Δεν πρέπει να κρύβουμε την αλήθεια

Δεν είναι καλή ηλικία τα 16 για να μάθει ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο. Θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει νωρίτερα στην ηλικία των 8-10 ετών. Νομίζω και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να κρύβεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έγινε ήταν κάπως περίεργο να το διαχειριστώ, στην εφηβεία» είπε η Άση Μπήλιου.

Δεν έψαξα να βρω τους βιολογικούς μου γονείς

«Είμαι από εκείνους που δεν έψαξε να βρει τους βιολογικούς γονείς του γιατί δεν είχα κάποιο κενό που να θέλω να γεμίσει. Με έψαξαν εκείνοι αργότερα. Η θετή μου μητέρα όμως, λίγο πριν φύγει, επειδή ήμουν μικρή, μου έλεγε για να μη μείνω μόνη αν θέλω να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς και της είπα, “τι λες, για μένα είσαι η μοναδική μητέρα”. Όλα αυτά μου καθόρισαν και τη συνέχεια.

Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα

Όταν έχασα τη μητέρα μου στα 18 μου, το μόνο που ήξερα ήταν να διαβάζω. Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα» ανέφερε σε άλλο σημείο η γνωστή αστρολόγος..

Έχω συγχωρέσει απόλυτα τους βιολογικούς μου γονείς

«Ένα παιδί που μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένο, συγχωρεί τους βιολογικούς του γονείς με βοήθεια. Κι εγώ έχω λάβει βοήθεια. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια απόρριψη. Καλώς ή κακώς όταν ξέρεις ότι σε δίνουν, δέχεσαι μια απόρριψη και τη δέχεσαι μόλις έχεις έρθει στον πλανήτη. Αυτό πρέπει κάπως να το διαχειριστείς.  Εγώ ζήτησα βοήθεια και την έλαβα και τους έχω συγχωρέσει απόλυτα τους βιολογικούς μου γονείς και είμαι ευγνώμων που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια» κατέληξε.

Πως βγήκε το «Άση»

«Το Άση βγαίνει από το μυαλό μου. Την εποχή της punk περιόδου εγώ ακούω μετά μανίας Bauhaus. Daniel Ass λεγόταν ο κιθαρίστας και έτσι βγήκε το Άση. Το Μπήλιου είναι το πραγματικό μου επώνυμο» αποκάλυψε στη συνέχεια της συνέντευξής της για το πως προέκυψε το όνομά της.

Η προσωπική ζωή

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή με την ίδια να αποκαλύπτει πως εδώ και 30 χρόνια είναι σε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο αλλά ο γάμος δεν την απασχολεί.