Απόστολος Ρουβάς: Κάνει διακοπές στην Κέρκυρα με τη σύντροφό του, Φανή

Το ζευγάρι απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο νησί της Κέρκυρας, με τον σεφ και πρώην παίκτη του Survivor, να μοιράζεται κοινά τους στιγμιότυπα στα social media

Στη γενέτειρά του βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφό του, Φανή.

Το ζευγάρι απολαμβάνει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο νησί της Κέρκυρας, με τον σεφ και πρώην παίκτη του Survivor, να μοιράζεται κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, ο Απόστολος Ρουβάς ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την παραμονή του στο νησί. Σε μία από αυτές, ποζάρει δίπλα στη σύντροφό του και οι δυο τους χαμογελαστοί κοιτούν την κάμερα.

 

Δείτε τι ανέβασε ο Απόστολος Ρουβάς:

ρουβας, Απόστολος Ρουβάς: Κάνει διακοπές στην Κέρκυρα με τη σύντροφό του, Φανή
ρουβας, Απόστολος Ρουβάς: Κάνει διακοπές στην Κέρκυρα με τη σύντροφό του, Φανή

Η σχέση τους έγινε γνωστή, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και τα έπαθλα επικοινωνίας που κέρδισε με την ομάδα του, ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο σεφ ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο φετινό Survivor, παραμένοντας ήρεμος και χαμηλών τόνων, όπως και στην καθημερινότητά του. Σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, είχε δώσει την επαφή της συντρόφου του στην παραγωγή.

Σε ένα από τα επεισόδια, όπου έχασε το έπαθλο επικοινωνίας, αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι τη λένε «Φανή».

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει» είχε πει, μιλώντας στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Η Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.