Αντρέας Γεωργίου: Τα 8 γυμνά πορτρέτα που έβαλαν φωτιά στο Instagram

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της «Γης της ελιάς» διανύει την καλύτερή του περίοδο αλλά και την πιο παραγωγική τηλεοπτικά

Ο Αντρέας Γεωργίου αναστάτωσε το Instagram με τα ημίγυμνα πορτραίτα του ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της «Γης της ελιάς» διανύει την καλύτερή του περίοδο αλλά και την πιο παραγωγική τηλεοπτικά.

Η εταιρεία παραγωγής που έχει φτιάξει με τον Κούλλη Νικολάου έχει φέρει σε πέρας τις τηλεοπτικές της «αποστολές» μεταξύ αυτών και τη «Γη της ελιάς» που οδεύει ολοταχώς για έναν δεύτερο επιτυχημένο κύκλο από Σεπτέμβρη στη συχνότητα του MEGA.

Πριν από λίγο καιρό ο Αντρέας Γεωργίου είχε ποζάρει σε εξίσου… υγρές πόζες στον φακό της Ολυμπίας Κραγασάκη για λογαριασμό του ΟΚ!.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τον τελικό του X Factor που παρουσίασε είχε πει για την προσωπική του ζωή: «Το προσωπικό κομμάτι είναι κάτι που θυσιάστηκε λόγω της δουλειάς –πολύ συνειδητά– και δεν σου κρύβω πως όσο μεγαλώνω υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πολύ μόνος μου. Και κάπου έχει αρχίσει να χτυπά το καμπανάκι «δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα προσωπικά σου!». Βέβαια, αυτά δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Συμβαίνουν! Οπότε, ναι, θα ήθελα να μου συμβεί ένας έρωτας και, επειδή είμαι και των άκρων, θα ήθελα να έχει πάθος. Να τα έχει όλα μέσα. Αλλά αυτό είναι θέμα timing και του πώς θα ταιριάξεις με έναν άνθρωπο».

Τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες του στο Instagram πάντως τις συνόδευσε με ρητό του Καζαντζάκη: «Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά… »

Δείτε τις φωτογραφίες: