Αναστασία: Η αγάπη της για το τραγούδι – Οι «Αμαρτίες» έγιναν viral στο TikTok (Βίντεο)

Πώς ξεκίνησε να μετρά εκατομμύρια views η Αναστασία, με το τραγούδι της να αγαπιέται πολύ από τον κόσμο;

Η Αναστασία είναι η πρωταγωνίστρια των τελευταίων ημερών. Μόλις 18χρονών βιώνει την απόλυτη επιτυχία και ζει το όνειρό της. Ανέβασε το τραγούδι της «Αμαρτίες» στο Tik Tok και αμέσως έγινε viral, με εκατομμύρια views.

Το βράδυ της Τετάρτης 02/02/2022 ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα.

«Ήρθα από τα Μέγαρα, το τραγούδι το ανέβασα γιατί είχα τρελάνει το αφεντικό μου στη δισκογραφική. Με άφησε να ανεβάσω 19 δευτερόλεπτα, μέσα σε 10 λεπτά έγινε το μπαμ και με πήρε και πήγα κατευθείαν για το βίντεο κλιπ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το τραγούδι μου το έγραψαν και μου το είχαν δώσει μόλις μια εβδομάδα. Είμαι στη δισκογραφική από 17 χρονών και με κρατούσαν μέχρι να κλείσω τα 18 για να βγάλουμε τραγούδι. Περιμέναμε να ενηλικιωθώ γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα».

«Όταν ήμουν στη Γ’ Λυκείο δεν είχα κάτσει ποτέ να διαβάσω σοβαρά και είχα πολύ άγχος με το τι θα κάνω στη ζωή μου. Σκέφτηκα ότι όταν ένας άνθρωπος έχει κάτι καλλιτεχνικό μέσα του, δεν μπορεί να ακολουθήσει τίποτα άλλο γιατί θα νιώθει μισός. Είναι κάτι που αγαπώ η μουσική και το κάνω στο 100%», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω πάρει αρνητικά σχόλια στο Tik Tok και με προβληματίζει. Θα ήθελα μερικά για να γίνω καλύτερη», τόνισε η ίδια.

Μάλιστα, μία από τις αγαπημένες της Ελληνίδες τραγουδίστριες είναι η Γλυκερία. «Υπάρχουν τραγούδια που όταν τα τραγουδάω μου βουρκώνω».