Αλέξης Γεωργούλης: Η πιο μεγάλη τηλεοπτική μου αγάπη ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής μίλησε για τον θεσμό του γάμου, αναφέρθηκε στην εξοικείωσή του με τους χωρισμούς και σχολίασε το νέο ρόλο του στην ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε τόσο στα νέα επαγγελματικά σχέδιά του, όσο και στην προσωπική του ζωή. Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και με μία πρώτη δήλωση ο ίδιος σχολίασε, τη νέα αλλαγή στην εμφάνισή του και μίλησε για το ασυνήθιστο μουστάκι του.

«Στην αρχή νόμιζα πως μοιάζω με τον Σούπερ Μάριο, όμως τώρα κάτι έχει αρχίσει και αλλάζει». Ο ίδιος σημείωσε, ότι η αλλαγή στην εμφάνισή του οφείλεται στον νέο ρόλο, που θα υποδυθεί στην ταινία “Γάμος αλά ελληνικά 3”. «Είναι η στιγμή που έρχεται η οικογένεια στην Ελλάδα για ένα reunion και έτσι γνωρίζουμε και άλλες πτυχές της ζωής αυτής της οικογένειας», σημείωσε.

Σε ότι έχει να κάνει με τον νέο ρόλο που πρόκειται να υποδυθεί, ο ίδιος τόνισε: «Πρόκειται για έναν τύπο, που ασχολείται με τα αγροτικά σε ένα νησί».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Νία Βαρντάλος: «Είναι ένας τρομερός άνθρωπος. Αν ξεκινήσω να μιλάω για αυτήν δεν θα σταματήσω. Είναι από τους πιο αγαπημένους μου φίλους».

Ακόμη, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την προσωπική του ζωή και την σχολίασε τις σχέσεις του με τις γυναίκες: «Τα ταξίδια που έκανα, έκαναν δύσκολες τις προσωπικές σχέσεις. Δημιουργούσα σχέσεις και μετά από λίγο καιρό καίγονταν, για “τεχνικούς λόγους”. Έχει όμως και τα καλά του αυτό. Εξοικειώνεσαι με μικρούς μικρούς θανάτους και επομένως είσαι έτοιμος για τον μεγάλο θάνατο, τους μεγάλους χωρισμούς. Αυτό τον πόνο τον έχω κάνει πια φίλο».

Επιπλέον ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, μίλησε για τον γάμο, για τις σκέψεις του γύρω από τον θεσμό και για την δημιουργία οικογένειας. «Δεν έχω σκεφτεί ακόμη, ότι πρέπει ενεργητικά να αποφασίσω και να εστιάσω σε αυτό το κομμάτι, θεωρώντας ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής. Εγώ νιώθω ότι υπάρχει πολύς καιρός».

Κλείνοντας, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε λόγο για την μεγαλύτερη τηλεοπτική του αγάπη: «Η μεγαλύτερη τηλεοπτική μου αγάπη, ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου. Φαινόταν από την αρχή, ότι πρόκειται να δέσουμε και να γίνουμε φίλοι. Την θυμάμαι από την οντισιόν, που αμέσως είπα ότι θα γίνουμε κολλητοί και φιλαράκια».