Αφροδίτη Λιάντου: Δεν με στεναχωρεί που με συγκρίνουν με τη μητέρα μου (φωτο)

Μέσα σε όλα, η νεαρή πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Η γη της Ελιάς» μίλησε για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και τη σχέση που διατηρούν οι δυο τους

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Λιάντου στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.

 

Μέσα σε όλα, η νεαρή πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Η γη της Ελιάς» μίλησε για την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και τη σχέση που διατηρούν οι δυο τους.

Η μαμά σου έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με την υποκριτική;
«Όχι, καθόλου. Το συζητήσαμε σαφώς, αλλά ποτέ δεν ήταν παρεμβατική. Μου είπε ότι εμπιστεύεται πολύ τον Αντρέα, πως εκείνος ξέρει τη δουλειά και μου είπε ακόμα πως θα ήταν ένα ωραίο ξεκίνημα. Την τελική απόφαση την πήρα μόνη μου, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα».

Ζήτησες κάποια συμβουλή από την μητέρα σου;

«Ναι, κυρίως τεχνικές συμβουλές, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Δεν ήξερα πώς να παίξω τις σκηνές που έχουν μέσα κλάμα. Δεν ήξερα πώς να το βγάλω. Οπότε απευθύνθηκα στην μητέρα μου, που είναι πολύ έμπειρη και μου εξήγησε. Πιο πολύ για τέτοια την ρωτάω, για τα τεχνικά που χρειάζομαι κάποιες οδηγίες».

Η σχέση σου με την μητέρα σου

σήμερα πώς είναι;

«Πλέον είμαστε κυρίως φίλες και δεν έχουμε την τυπική σχέση μητέρας – παιδιού, που είχαμε κάποτε. Από τότε που έφυγα για το Λονδίνο είμαστε φίλες καλές και δεν ίσχυσε τόσο ο κανόνας μαμά – κόρη».

Για ποιους λόγους μπορεί να τσακωθείτε;

«Πλέον δεν έχουμε κανέναν λόγο για να τσακωθούμε. Αν σου πω ότι πάνε πολλά χρόνια που τσακωθήκαμε; Ναι, δεν μαλώνουμε. Μπορεί να διαφωνήσουμε κάπου, αν κι αυτό εξαίρεση θα είναι διότι σε όλα συμφωνούμε. Αυτό που θυμάμαι ως διαφωνία – αντιπαράθεση, ήταν στα 13, 14 μου χρόνια, όταν ήθελα να βγω κι εκείνη μου έλεγε «την τάδε ώρα θα είσαι πίσω όμως» κι εγώ ήθελα να έρθω πιο αργά. Να, μόνο για κάτι τέτοια διαφωνούσαμε. Χαζομάρες…»

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aphrodite (@aphrodite_music_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aphrodite (@aphrodite_music_)