Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: «Η παραγωγή έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό»

«Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός - «Φέτος οι παίκτες είναι πιο δύσκολοι από άλλες χρονιές, αφού έχουν μάθει να επιβιώνουν»

Ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Sfera 102.2» και αποκάλυψε επίσης, ένα ακραίο περιστατικό με κάποιον από τους παίκτες. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το κάστινγκ θα κλείσει σε λίγες ημέρες

«Την Κυριακή μπαίνει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post κι αυτή, αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστινγκ θα κλείσει σε λίγες ημέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας, αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Για τον Άρη Σοϊλέδη και αν θα μπει στο Survivor

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Άρη. Αν έχει ή δεν έχει δεχτεί πρόταση».

Οι παίκτες έχουν μάθει να επιβιώνουν
«Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, ξέρουν πώς να κλέψουν. Είμαστε συνέχεια “μη, μη, μη”. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι, αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόντες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα», εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Το τρικ του παίκτη για να κλέψει φαγητό

«Η παραγωγή στα καταλύματά της έχει βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια να προσπαθεί να κλέψει φαγητό. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν»..