Παναγιώτης Μπουγιούρης: Οι ερωτικές σκηνές στα «Μυστικά της Εδέμ» ήταν φρίκη

O ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές στην τηλεοπτική σειρά «Μυστικά της Εδέμ» που όπως είπε ήταν φρίκη

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στο «Happy Day» για τον χωρισμό του, τις ερωτικές σκηνές, αλλά και την περίοδο που η μητέρα του δεν τον αναγνώριζε.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής σιωπής, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη στην εκπομπής της Τρίτης 03/05/2022.

Το επαγγελματικό ταξίδι στο Ιραν

«Το μεγαλύτερο δέλεαρ για να βρεθώ στην παραγωγή που γυρίστηκε στο Ιράν ήταν το καλλιτεχνικό και όχι τόσο το οικονομικό παρότι αμείφθηκα καλά» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. «Έστελνα φωτογραφίες στη μαμά μου και πάθαινε σοκ με την εμφάνιση μου. Δεν με αναγνώριζε».

Οι παραβατικές συμπεριφορές

«Έχω συνεργαστεί με αυστηρούς σκηνοθέτες. Νομίζω πως ισχύει το “με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις”. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λίγο παλιομοδίτικη συμπεριφορά που κάποτε επικρατούσε στο ελληνικό θέατρο.

Είχα αναφερθεί και στη συνεργασία μου με τον Στάθη Λιβαθινό. Οι οπτικές, οι τακτικές, οι μέθοδοι έχουν αλλάξει σήμερα και δεν μπορούν να είναι οι ίδιες».

Περίοδος έντονης αναμόχλευσης

«Όταν εγώ μίλησα, ήταν μια περίοδος πολύ έντονης αναμόχλευσης γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή βρέθηκα και γω στη θέση που μου απαιτήθηκε, να πάρω και γω τη θέση μου, όπως και έγινε.

Υπήρχαν αντιδράσεις φυσικά αλλά κυρίως ήταν πολύ θετικές» συμπλήρωσε, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.