Όσκαρ 2023: Ανατρεπτική η Lady Gaga – Άλλαξε και ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει με τζιν (Βίντεο)

«Σε ταπεινά μέρη, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμη και αν νιώθετε συντετριμμένοι μέσα σας»

Αφήνοντας στην άκρη την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ, η Lady Gaga εξέπληξε τους πάντες, καθώς επέλεξε να τραγουδήσει άβαφη, με ένα σκισμένο τζιν και ένα T-Shirt.

 

«Είναι βαθιά προσωπικό για μένα και πιστεύω ότι όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον, χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να βαδίσουμε σε αυτή τη ζωή. Και όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα μερικές φορές, υπάρχουν ήρωες παντού. Σε ταπεινά μέρη, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ήρωας, ακόμη και αν νιώθετε συντετριμμένοι μέσα σας», ήταν τα λόγια που είπε πριν ερμηνεύσει το τραγούδι της.

 

 

Στο τέλος της εμφάνισης, η Lady Gaga, εμφανώς συγκινημένη, δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.creen

 

 

Στο σαμπανιζέ χαλί με μαύρη τουαλέτα

Νωρίτερα, η Lady Gaga περπάτησε στο σαμπανιζέ χαλί τον Όσκαρ 2023 με μια μαύρη τουαλέτα Versace. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια στο επάνω μέρος, η οποία αποτελεί κομμάτι από τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο 2023, που παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, την ώρα που περπατούσε στο χαλί, σημειώθηκε ένα απρόοπτο. Καθώς ένας φωτογράφος προσπαθούσε να την απαθανατίσει, σκόνταψε και έπεσε κάτω. Τότε, η Lady Gaga έσπευσε να τον βοηθήσει και να δει αν είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: