Στον dj Avicii αφιερωμένο το doodle της Google – Σήμερα ο Τιμ Μπέρλινγκ θα γινόταν 32 ετών

Τιμώντας τα γενέθλια του μουσικού που έδωσε τέλος στη ζωή του - Ποιες ήταν οι επιτυχίες του

To σημερινό Doodle της Google είναι αφιερωμένο στον Τιμ Μπέρλινγκ, τον δημοφιλή dj Avicii που πρόλαβε, πριν αυτοκτονήσει, να αφήσει το στίγμα του στη μουσική, κατακτώντας δεκάδες βραβεία.

 

Σήμερα ο Τιμ Μπέρλινγκ, ο δημοφιλής dj Avicii θα γινόταν 32 ετών και η Google τιμά τη μνήμη του αφιερώνοντας το σημερινό της Doodle της Google.

Ο Σουηδός μουσικός αυτοκτόνησε τον Απρίλιο του 2018 όμως πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μουσικής.

Περίπου δέκα χρόνια πριν, το 2012, είχε δει το όνομά του να φιγουράρει στο νούμερο 3 της κατάταξης Top 100 DJs από το DJ Magazine.

Γεννημένος στη Σουηδία στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989 ο Avicii έβαλε τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 2018 στο Μουσκάτ του Ομάν αυτοκτονώντας -όπως αποδείχθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα- με ένα γυάλινο μπουκάλι.

Το 2010, ο Avicii κυκλοφόρησε συνεργασία του με τον, επίσης Σουηδό, DJ, John Dahlbäck, με τίτλο «Don’t Hold Back.» Στη συνέχεια, συνεργάστηκε σε διάφορα projects με διεθνούς φήμης DJs, όπως ο Tiësto και ο Sebastian Ingrosso. Αν και τα κομμάτια του αποτελούνται από κυρίως ηλεκτρονικής σύνθεσης μουσική, η EMI κυκλοφόρησε μια έκδοση του «Bromance», με την παρουσία στίχου, υπό τον, νέο, τίτλο «Seek Bromance».

 

 

Tim Bergling's 32nd Birthday