Νίκος Πορτοκάλογλου: Δημόσια συγγνώμη για τη συναυλία που διεκόπη – Τι συνέβη;

Δείτε τι έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Instagram

Δεν ολοκληρώθηκε η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο το βράδυ του Σαββάτου, λόγω της κακοκαιρίας.

Η έντονη βροχή ανάγκασε τη διοργάνωση να διακόψει τη συναυλία, η οποία μάλιστα, ξεκίνησε με μία μικρή καθυστέρηση, καθώς οι πρώτες σταγόνες έκαναν την εμφάνισή τους το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη.

Μάλιστα, οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό πως για λόγους ασφαλείας, δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί το live. Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να ακούσουν τον Νίκο Πορτοκάλογλου είχαν προετοιμαστεί καταλλήλως, έχοντας μαζί τους ομπρέλες.

Ο τραγουδοποιός θέλησε να απολογηθεί στο κοινό του για την ταλαιπωρία κι έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει τον κόσμο στο Ηρώδειο να κάθεται στη θέση του, κρατώντας ομπρέλες και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Θέλω προσωπικά να σας ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία και να βεβαιώσω όλες και όλους εσάς τους γενναίους και υπέροχους που ήρθατε και παραμείνατε παρά τη βροχή, ότι δώσαμε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις από το απόγευμα για να γίνει η συναυλία με την ελπίδα πως η βροχή θα σταματήσει! Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από την λύπη και την απογοήτευση για την γιορτή που χάθηκε χτες το βράδυ. Εννοείται πως τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αύριο από το Φεστιβάλ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την συγκινητική εικόνα! Υποκλίνομαι».

Δείτε την ανάρτηση