Ιστορική βραδιά στο OAKA: Scorpions και Alice Cooper μάγεψαν 30.000 θεατές (Φωτό – Βίντεο)

Συγκλονιστική στιγμή το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change»

Μια μαγική μουσική βραδιά έζησαν οι περίπου 30.000 θεατές που πλημμύρισαν χθες το ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν τη μοναδική παράσταση που έδωσαν επί σκηνής ο Alice Cooper και οι Scorpions.

Ξεχωριστή στιγμή το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change».

Όλα όμως άρχισαν περίπου στις 19:30 όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο εκρηκτικός Alice Cooper που παρότι βρίσκεται στο 74ο έτος της ηλικίας αποδείχθηκε… αειθαλής και ξεσήκωσε το κοινό με το «Poison» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του.

Συναυλία

Η ροκ βραδιά  απογειώθηκε όταν λίγο πριν τις 10 ανέβηκαν στη σκηνή οι Scorpions κι ενώ πίσω τους κυμάτιζε η ελληνική σημαία. Υπό τα χρώματα της γαλανόλευκης  οι «παππούδες» της ροκ δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας τις πολλές από τις δεκάδες επιτυχίες τους που τόσο έχουν αγαπηθεί από το παγκόσμιο μουσικό κοινό.

«Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως “τροφή για την ψυχή”. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στη ζωή μας…», έχει πει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Klaus Meine και σίγουρα αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τη χθεσινή βραδιά.