Έρος Ραμαζότι: Έρχεται στο Ηρώδειο για συναυλία ο διάσημος Ιταλός τραγουδιστής

Στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων σε ιστορικούς χώρους της Ευρώπης

Το εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου του Αττικού είναι ανάμεσα στους πέντε σπουδαίους ιστορικούς τόπους της Ευρώπης που επέλεξε ο Έρος Ραμαζότι για να δώσει μια σειρά συναυλιών.

Ο διάσημος Ιταλός ερμηνευτής θα βρεθεί στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση στη σκιά της Ακρόπολης η οποία αποτελούσε, όπως εξομολογείται ο ίδιος, ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής του.

Αφορμή γι΄ αυτές τις συναυλίες αποτελεί το νέο επερχόμενο άλμπουμ του ερωτικού τραγουδιστή, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Battino Infinito», τραγούδια από το οποίο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά μαζί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολύχρονης μουσικής του διαδρομής.

«Επέλεξα αυτές τις συναυλίες για να γιορτάσω καλύτερα τα νέα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, συνδυάζοντας κάθε φάση αυτής της δουλειάς και παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση του νέου άλμπουμ. Σε κάθε μια από αυτές τις παραστάσεις θα γνωρίσετε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου και της ιστορίας μου» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει: « Ανυπομονώ να σας συναντήσω και να σας αγκαλιάσω όλους σας εκεί έξω, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί!” τε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου και της ιστορίας μου. Ανυπομονώ να σας συναντήσω και να σας αγκαλιάσω όλους σας εκεί έξω, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί!».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου συναυλιών του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ η παγκόσμια περιοδεία του τραγουδιστή.

 

Πηγή: Protothema.gr