Τζέισον Στέιθαμ: Αέρας Χόλιγουντ στο Νότιο Πήλιο

Ο σούπερ σταρ θα διαμείνει για τρεις ημέρες στον Αϊ-Γιάννη

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, Τζέισον Στέιθαμ, θα πρωταγωνιστήσει σε αμερικανική σειρά και θα διαμείνει στον Αϊ-Γιάννη Πηλίου για τρεις ημέρες, απ’ όπου θα παρακολουθήσει τα γυρίσματα των κασκαντέρ στις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου, ενώ ο ίδιος θα κάνει γυρίσματα τον Σεπτέμβριο. Στη σειρά θα μετάσχουν και αρκετοί Έλληνες κομπάρσοι.

 

Τα γυρίσματα της νέας διεθνούς παραγωγής «Castaways», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Paramount+ για το BBC, ξεκινούν σε περιοχές του Πηλίου στα μέσα Ιουνίου. Πρόκειται για μια δραματική τηλεοπτική σειρά, η οποία διαδραματίζεται σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, ωστόσο τα γυρίσματα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ηθοποιών.

Όλοι οι συντελεστές έχουν στο βιογραφικό τους δεκάδες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της σειράς, σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα με το σενάριο, οι πρωταγωνιστές ξεκινούν από το αεροδρόμιο του Λονδίνο για εξωτικό ταξίδι. Μετά την πρόσκρουση του αεροπλάνου στα νησιά Φίτζι, κι ενώ η ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίζεται πως οι επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί, η αδερφή ενός εκ των θυμάτων δυσπιστεί και μεταβαίνει στο σημείο με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

Τα γυρίσματα που αφορούν στο Λονδίνο πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, ενώ τα γυρίσματα που αφορούν στα νησιά Φίτζι θα πραγματοποιηθούν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στις παραλίες Πλάκα, Φακίστρα, Παρίσαινα, Μυλοπόταμο, στις θαλασσοσπηλιές του Βένετου, στο δάσος της Ανάληψης και στο Γαλανόρεμα.

Γυρίσματα θα γίνουν και στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Τα γυρίσματα στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου και στη συνέχεια μεταφέρονται στην περιοχή του Πηλίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 29 Μαΐου