Το Πρωινό: Αυτά είναι τα πρόσωπα – έκπληξη που δέχτηκαν πρόταση για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα»

Παρελθόν από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 , μετά από 14 ημέρες παρουσίας στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αποτελεί η Δούκισσα Νομικού.

Τους τηλεθεατές του «Πρωινού» καλημερίζει εδώ και μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας μόνος του και παρά το γεγονός ότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι ανεβασμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», έχουν υπάρξει πρώτες επαφές με πρόσωπα – έκπληξη που πιθανόν να αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σκρομπόλας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δέχθηκε πρόταση και έγινε ραντεβού.

Ωστόσο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αρνήθηκε.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, πρόταση έχουν δεχθεί η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Φελίσια Λαπάτη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής και σχολιάζει τα θέματα μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα. Στην κουζίνα του Πρωινού μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Λίτσα Πατέρα δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της.