Το «Party» της συμφιλίωσης – Θέμα χρόνου η επιστροφή για Τανιμανίδη, Μαυρίδη στον ΑΝΤ1

Με νέα ταξιδιωτική εκπομπή

Το είχαμε ευχηθεί -δημοσίωςπολλούς μήνες πριν, να επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο τηλεοπτικά. Και να που τώρα γίνεται πράξη! Δέκα χρόνια πέρασαν από την έναρξη του θρυλικού «World Party» στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης· της εκπομπής που άλλαξε τον τρόπο των οδοιπορικών, στα εγχώρια ΜΜΕ τουλάχιστον, με τηλεθεατές το (…πολυπόθητο για διαφημιζόμενους και καναλάρχες) δυναμικό κοινό. Και τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, επανέρχονται, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, όπως σας γράφαμε και παλαιότερα, τα είχαν ξαναβρεί μεταξύ τους. Επήλθαν σοβαροί τριγμοί, ρήξη στη φιλία τους, με δημόσιες μάλιστα σχετικές δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά πλέον όχι απλώς τα έχουν ξαναβρεί, αλλά είναι καλύτερα φιλαράκια από ποτέ. Ο «πάγος» έσπασε οριστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Γιώργος έδωσε το «παρών» στη βάπτιση των διδύμων των Σάκη Τανιμανίδη – Χριστίνας Μπόμπα. Τότε, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτιζε σε μια πολύ ζεστή αγκαλιά. Ε, τότε ακριβώς γράφαμε για το «Party».

Και κάπως έτσι… εισακουστήκαμε.

Η τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει για τον Σάκη Τανιμανίδη με τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den» και, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙ-ΝΗΣ», θα συνεχιστεί το δεύτερο μισό της σεζόν με ταξιδιωτική εκπομπή, που θα περιλαμβάνει αποδράσεις στο εξωτερικό και συνοδοιπόρο τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Τανιμανίδης, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Μαυρίδη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το comeback του «World Party» – το πιθανότερο είναι να παραμείνει και ο τίτλος της εκπομπής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δικαιώματά του ανήκουν στον Τανιμανίδη. Αυτήν ωστόσο τη φορά στην τηλεοπτική παρέα δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Λέντζας.

Τip: Το «World Party» προβλήθηκε πρώτη φορά από την ΕΤ3 το 2013 και στη συνέχεια για δύο χρόνια -μέχρι και το 2016- μετακόμισε στον Alpha.

Καλή επαναφορά.

 

 

*Αλέξης Μίχας/Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή την Παρασκευή 21 Ιουλίου