Το Μεγάλο Κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών

Πρώτο το κεντρικό δελτίο του MEGA στην κάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών

Το Mega είναι ο αδιαµφισβήτητος πρωταγωνιστής της ενηµέρωσης στη σκιά της εθνικής τραγωδίας των Τεµπών, κερδίζοντας την εµπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού σε ακόµα µία κρίσιµη συγκυρία για την πατρίδα µας.

Τόσο η «Κοινωνία Ωρα Mega» νωρίς το πρωί, µε τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, όσο φυσικά και το «Live News», µε τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς και τα δελτία ειδήσεων έχουν δώσει ιδιαιτέρως ισχυρό στίγµα έναντι του ανταγωνισµού το διάστηµα της ειδησεογραφικής κάλυψης των δραµατικών εξελίξεων.

Τα «Mega Γεγονότα» µε τη Ράνια Τζίµα από ∆ευτέρα έως Πέµπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου από Παρασκευή έως Κυριακή, µε τον Γιάννη Πρετεντέρη στο σχόλιο, βρίσκονται στην κορυφή της εµπιστοσύνης των τηλεθεατών, καταγράφοντας σταθερές πρωτιές καθηµερινά στο σύνολο της τηλεθέασης, αλλά και στο δυναµικό κοινό µεταξύ των υπόλοιπων δελτίων (ανεξαρτήτως ώρας προβολής), µε ποσοστά που παραπέµπουν σε άλλες τηλεοπτικές εποχές.

Το «Live News» αγγίζει και ξεπερνά το 20%, ενώ, πέραν της καθηµερινής πρωινής εκποµπής, που σταθερά πραγµατοποιεί υψηλές πτήσεις από την αρχή της σεζόν κερδίζοντας διαδοχικές κορυφές, και το «Mega Σαββατοκύριακο», µε τους Ντίνο Σιωµόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, βρίσκεται µονίµως ψηλά στις προτιµήσεις των τηλεθεατών, έχοντας κερδίσει από την πρώτη στιγµή την πρωτοκαθεδρία στο δυναµικό κοινό.

Ανάλογες επιδόσεις καταγράφονται και στο µέτωπο των µεσηµεριανών δελτίων, µε τη ∆ώρα Αναγνωστοπούλου τις καθηµερινές και τη Μαριλένα Γεραντώνη τα Σαββατοκύριακα.

Σε πολύ υψηλά στάνταρντ κινήθηκαν και οι έκτακτες βραδινές εκποµπές που έστησε το κανάλι (Ράνια Τζίµα, ∆ώρα Αναγνωστοπούλου και Νίκη Λυµπεράκη, καθώς ήταν πρώτες στη ζώνη τους).

 

 

 

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 11/03/2023