Το «Joker: Folie à Deux» θα έχει τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία

Πόσα λεφτά θα πάρει ο Χοακίν Φίνιξ και η Lady Gaga

Η παραγωγή του πολυαναμενόμενου «Joker: Folie à deux» έχει ξεκινήσει ήδη και όπως μετέδωσε πρώτο το Variety, θα έχει προϋπολογισμό που θα ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ και ο Τοντ Φίλιπς θα λάβουν 20 εκατομμύρια δολάρια έκαστος και η Lady Gaga θα πληρωθεί για τον ρόλο της, 10 εκατομμύρια δολάρια. Το «Joker» του 2019 είχε κόστος 55 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η επιστροφή της ηθοποιού Ζαζί Μπιτζ, που θα υποδυθεί ξανά τη Σοφί Ντουμόντ.

FZq0p-gWIAAFi3l

 

Το «Joker: Folie à Deux» θα διαδραματίζεται σε μεγάλο βαθμό εντός του Arkham Asylum, όπου και βρίσκεται έγκλειστος ο Άρθουρ Φλεκ του Χοακίν Φίνιξ. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται πώς θα εξελιχθεί η ιστορία μέσα στο δημοφιλές ψυχιατρικό ίδρυμα του σύμπαντος της DC.

Η δεύτερη ταινία για τον Joker σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Joker: Τρέλα για Δύο» και θα είναι κατά βάση μιούζικαλ, σε σκηνοθεσία και σενάριο Τοντ Φίλιπς. Το γαλλικό Folie à Deux παραπέμπει σε ορολογία που περιγράφει μία ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

 

joker-2019

Οι συζητήσεις για την πραγματοποίηση του «Joker 2» ξεκίνησαν από τη στιγμή που η πρώτη ταινία «σάρωσε» στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις σε εισπράξεις. Ακόμη, ο Φίνιξ έδειξε πρόθυμος από την αρχή να ενσαρκώσει ξανά τον Joker και να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ως Άρθουρ Φλεκ.

Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 4 Οκτωβρίου του 2024.