Τη Δευτέρα του Πάσχα η πρεμιέρα της Αλιμπέρτη

Στο “Ζήσε αλλιώς” θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας

Ανακοινώθηκε από τον ΑΝΤ1 η πρεμιέρα του «Ζήσε Αλλιώς», που σηματοδοτεί την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια:

«Η Σοφία Αλιμπέρτη από τη Δευτέρα 17 Απριλίου και καθημερινά στις 16.00 στον ΑΝΤ1 θα μοιράζεται μαζί μας το μότο της ζωής της: “Ζήσε αλλιώς”.

Στο “Ζήσε αλλιώς” θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής, θα είναι ο xειρουργός-οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος δρ. Κωνσταντίνος Ξένος θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Στην εκπομπή, με μια ξεχωριστή στήλη, θα μας παρουσιάζει, ανά διαστήματα, θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος η Ιωάννα Παλιοσπύρου».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON Time τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου