«Σπίτι με το MEGA»: Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς μιλούν για όσα θα δούμε αύριο επί σκηνής (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της βραδιάς

Tο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Σε ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με πρωταγωνιστή το λαϊκό τραγούδι, ο Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τον Λάμπρο Καρελά, συνοδοιπόρο του στα «Παιδιά απ’ την Πάτρα», συναντούν τον Γιώργο Σαρρή από τους θρυλικούς Ζιγκ Ζαγκ και πολλούς αγαπημένους φίλους. Δίπλα στον Χρήστο Παπαδόπουλο θα βρεθούν οι Παίδες Εν Τάξει, BandaLaika, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Πάνος Μπλέτζας και Ozlem Δουργούτη, για να κάνουν μία μοναδική μουσική αναδρομή στο λαϊκό τραγούδι!

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της βραδιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ με τους φίλους μου από τα παλιά γιατί αυτή η διαδρομή είναι πολύ συγκινητική. Με τον Γιώργο Σαρρή μας μπερδεύουν πολλές φορές στο δρόμο γιατί μοιάζουμε. Στην παρέα μας θα προστεθούν δυο νέες τραγουδίστριες, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και η Μαριάννα Παπαμακαρίου. Στη βραδιά θα έχουμε πινελιές της Ozlem Δουργούτη και του Πάνου Μπλέτζα, ενώ στο τέλος θα δώσουμε τη σκυτάλη σε μια νέα κομπανία, την Bandalaika», είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

 

«Ετοιμάσαμε μια βραδιά αγάπης και αναμνήσεων και θα θυμηθούμε και αστείες στιγμές για το πώς δημιουργήθηκαν κάποια τραγούδια από όλα αυτά που εμφανίστηκαν στους δίσκους», ανέφερε τέλος ο Λάμπρος Καρελάς.

«Όταν ενώνονται οι παλιοί φίλοι και γινόμαστε ξανά παρέα, ο κόσμος αποκτάει νόημα. αυτό κάνουμε αυτή τη βραδιά. Θα ακούσετε κομμάτια όπως το “Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός”, “Φύσηξε έρωτας βοριάς”, “Απολύομαι” και το “Μου λένε να μην κλαίω”», αποκάλυψε ο Γιώργος Σαρρής.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω στο αφιέρωμα στις μουσικές κομπανίες από το ’80 και μετά. Έχουμε ετοιμάσει πολύ όμορφα τραγούδια και ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια», σημείωσε από την πλευρά της η Ελεάνα Παπαϊωάννου.