«Σπίτι με το MEGA»: Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης σε μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Απόψε στις 9

Ένα Σαββατόβραδο αφιερωμένο σε δύο δημοφιλείς τραγουδιστές μάς έχει ετοιμάσει για απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

 

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη και όπως είναι φυσικό, έχουν πολλά να πουν και να μοιραστούν.

Η οικοδέσποινα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής, γνωρίζοντας τους δύο αγαπημένους ερμηνευτές από παλιά, καταφέρνει να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά τους, να αγγίξει πολύ ευαίσθητες χορδές της ζωής και της διαδρομής τους, προκαλώντας τους πολύ έντονη συγκίνηση.

Και επειδή το «Σπίτι με το MEGA» φημίζεται για την εναλλαγή των έντονων συναισθημάτων, η συγκίνηση θα δώσει τη σκυτάλη στην καθαρόαιμη διασκέδαση, με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη να μας ξεσηκώνουν με τα διαχρονικά κομμάτια που έχουν τραγουδήσει.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή, από τις πρώτες νότες που θα ακουστούν. Ο Χρήστος Δάντης, με την εξαιρετική φωνή του και την τόσο χαρακτηριστική χροιά του, θα τραγουδήσει μοναδικά «Το παλιό μου παλτό», όπως και άλλες πολλές επιτυχίες.

Μαζί τους ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος ερμηνεύει κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος όταν θα μας θυμίσει μεγάλες επιτυχίες του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη, που έφυγε άδικα από τη ζωή, πριν 7 χρόνια ακριβώς, την 18η Φεβρουαρίου, με ένα μοναδικό αφιέρωμα. Η Αθηνά Πολίτη θα μας ξεσηκώσει με τους ρυθμούς των τραγουδιών της.

Στη βραδιά συμμετέχουν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Λευτέρη Πανταζή και ο Θοδωρής Μεταξάς, ο οποίος τραγουδάει και στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και μας ταξιδεύει με τις ερμηνείες του.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα,  η δημοσιογράφος Ζωή Κρονάκη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γαβαλάς από την κωμική σειρά του ΜEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», ο πολίστας Μάριος Καπότσης και ο Κώστας Καζάκας από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» είναι αφιερωμένο σε τραγούδια, σχέσεις και συναισθήματα που αντέχουν στον χρόνο!

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega