Πρεμιέρα απόψε για το «Έλεος!» στο Mega – Πρώτος καλεσμένος ο Αντώνης Σρόιτερ

Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, το γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους, αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του

Το πιο ανατρεπτικό late night-talk show καταφθάνει στη μικρή οθόνη και υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες στιγμές , γεμάτες χιούμορ, καυστικά σχόλια αλλά και ουσιαστικές συζητήσεις με ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Απόψε στις 00.10, έρχεται στο Mega το «Έλεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, το γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους, αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτά η Αννίτα με το μοναδικό της τρόπο. «Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος» είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ. Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την προετοιμασία της συνέντευξης καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε. Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/1