Πιτ Ντέιβιντσον: Μετά βίας θα εμφανιστεί σε μερικά σύντομα πλάνα στη 2η σεζόν των «Kardashians»

Μετά τον χωρισμό του από την Κιμ

Παρά το γεγονός ότι στο teaser της 2ης σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians», ο Πιτ Ντέιβιντσον κάνει την εμφάνισή του, μετά τον χωρισμό του από την Κιμ, μετά βίας θα εμφανιστεί σε μερικά σύντομα πλάνα.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στην Page Six: «Ναι μεν, ο Πιτ υπάρχει στο παρασκήνιο, αλλά ο κόσμος του ριάλιτι δεν είναι φτιαγμένος για ανθρώπους σαν τον Πιτ».

Στο teaser του δεύτερου κύκλου, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται να λέει: «Έχω ένα νέο αγόρι και περνάω πολύ καλά, η ζωή είναι ωραία», ενώ στη συνέχεια φαίνεται ένα πλάνο από το Met Gala 2022, όπου και εμφανίστηκαν μαζί.

Ωστόσο, κάποια μικρά flashback στη σχέση τους είναι και τα μόνα που θα δούνε οι θαυμαστές του ριάλιτι, καθώς ο Πιτ Ντέιβιντσον όχι μόνο δεν είναι πλέον ο σύντροφος της Κιμ, αλλά είναι ένας άνθρωπος που προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελε λοιπόν, άλλα πλάνα.

 

«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την ιδιωτικότητά του. Η Κιμ το σεβόταν αυτό. Δεν είναι μέρος αυτού του κόσμου», αναφέρει η ίδια πηγή.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «The Kardashians» θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 22 Σεπτεμβρίου.