Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) το ταξίδι του Μπράνσον στο διάστημα

Η Virgin Atlantic μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο στo Twitter με λεζάντα «Οι Simpsons το προέβλεψαν…»

Οι Simpsons βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα κάτι παραπάνω από τρεις δεκαετίες και έχουν «προβλέψει» διάφορα μικρά και μεγάλα γεγονότα και περιστατικά.

Σε αυτό μπορεί να προστεθεί επισήμως και το ταξίδι του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο Διάσημα, το οποίο οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς είχαν προβλέψει πριν επτά χρόνια!

Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί των δημοφιλών κινουμένων σχεδίων, σε επεισόδιο του 2014 με τίτλο «The War of Art» έδειχναν το αφεντικό της Virgin να ταξιδεύει στο Διάστημα! Η Virgin Atlantic μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο στo Twitter με λεζάντα «Οι Simpsons το προέβλεψαν…».\

Το αφεντικό της Virgin και ιδρυτής της Virgin Galactic πραγματοποίησε το μεγάλο του όνειρο στις 11 Ιουλίου 2021. Μάλιστα ο Μπράνσον έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που ταξίδεψε με δικό του διαστημικό σκάφος στο Διάστημα.

Η ιστορική πτήση του VSS Unity μεταδόθηκε ζωντανά και ο Μπράνσον μαζί με άλλα πέντε μέλη του πληρώματος πέρασαν μερικά λεπτά στο Διάστημα. Ο ίδιος περιέγραψε το ταξίδι αυτό ως «μια μοναδική εμπειρία ζωής».