Ο ΑΝΤ1 πήρε τα δικαιώματα της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια

Το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 13 χρόνια

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2023-2025).

Το «πακέτο» προβλέπει την προβολή των 23 γκραν πρι της χρονιάς (2023), τους έξι αγώνες σπριντ, τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους.

 

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Συναρπαστικό θέαμα, υψηλές ταχύτητες, εντυπωσιακά μονοθέσια, κορυφαίοι πιλότοι, αδρεναλίνη και καρό σημαίες έρχονται για τα επόμενα 3 χρόνια σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+!

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2023-2025).

Το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με περισσότερους από 500 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές και 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως, επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 13 χρόνια. Η Formula 1 έρχεται σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να μας ταξιδέψει στις πιο διάσημες διαδρομές του κόσμου και να προσφέρει μοναδικό θέαμα.

Οι λάτρεις της Formula 1 θα απολαύσουν στον ΑΝΤ1, ζωντανά, τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races του 2023, καθώς και τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους.

Το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1 όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races. Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει η δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς διαφημίσεις.

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι πιλότοι παίρνουν θέση, οι κινητήρες ανάβουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να απολαύσουν τους σπουδαίους αγώνες της χρονιάς και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις πατώντας γκάζι στις πίστες της κορυφαίας διοργάνωσης.