Μελέτη & Τεργιάκης σε νέες αναρτήσεις για το εργασιακό bullying: Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν…

«Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν και οι βιαστές της ψυχής»

Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πρόσφατη προφυλάκισή του μετά την απολογία του, η Ελεονώρα Μελέτη προέβη σε μία δήλωση θέλοντας να τονίσει πως ο δρόμος προς την κοινωνική εξυγίανση είναι ακόμη μακρύς καθώς υπάρχουν ζητήματα στον εργασιακό χώρο που δεν έχουν λυθεί, ενώ μοιράστηκε με τον τρόπο της μία δική της εμπειρία.

 

Σε αυτή της την κίνηση, είχε συμπαράσταση και από τον πρώην συνεργάτη της, Τάσο Τεργιάκη.

 

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν και οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας και οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι ΜΠΟΥΛΕΡ”. Ο Τάσος Τεργιάκης αναδημοσίευσε τη δήλωση και απάντησε, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει: “Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν… Μην ανησυχείς”.

Ελεονώρα Μελέτη story εργασία μπουλινγκ

 

Στην συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έμεινε μόνο σε αυτή την αιχμηρή ανάρτηση. Αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του “metoo – Greece” αναφορικά με την σύσταση νέου σώματος επιθεώρησης εργασίας, σημείωσε: “Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού κι όχι μόνο, στο χώρο εργασίας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπούλερ αλλα κ το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως νταλκά τον μπούλερ αντιμετωπίζουν σαν νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε κι επειδή δεν μάσησε στα ” Έλα, αφού το ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή””.

 

Ο Τάσος Τεργιάκης, καλός φίλος και πρώην συνεργάτης στην “Ώρα για Μελέτη”, έδωσε και εκείνος την απάντησή του δείχνοντας δημόσια πως συμφωνεί μαζί της. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που Μελέτη & Τεργιάκης δείχνουν αμοιβαία στήριξη ο ένας στον άλλο, αφού ουσιαστικά στάθηκαν από κοινού απέναντι στην κόντρα που ξέσπασε όταν κόπηκε η “Ώρα για Μελέτη” από τον Alpha εν μέσω της πολυσυζητημένης κόντρας εντός καναλιού.

 

Ελεονώρα Μελέτη Τάσος Τεργιάκης