Με ρόλο – κλειδί η Όλγα Τρέµη στην DPG

Η Όλγα Τρέμη προορίζεται για σύμβουλος έκδοσης

Ρόλο-κλειδί στο εκδοτικό εγχείρημα που ετοιμάζεται να λανσάρει τους αμέσως επόμενους μήνες (το αρχικό χρονοδιάγραμμα αφορούσε το πρώτο τρίμηνο του 2022) η DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φέρεται να αναλαμβάνει η πολύπειρη Όλγα Τρέμη.

Η άλλοτε anchorwoman του Mega, που, ως γνωστόν, συνεργάζεται με το newsbomb.gr του ίδιου ομίλου, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας, έχει πραγματοποιήσει σειρά συζητήσεων με τον στενό συνεργάτη του Δ. Γιαννακόπουλου, Παναγιώτη Μπόμη, προκειμένου να εμπλακεί ενεργά στη διαδικασία έκδοσης της κυριακάτικης εφημερίδας για την οποία σας έχει ενημερώσει ήδη η στήλη εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η έμπειρη δημοσιογράφος και ο άνθρωπος που έχει επιφορτιστεί με την εποπτεία της στελέχωσης του εντύπου φαίνεται να έχουν βρει κοινούς κώδικες επικοινωνίας, ώστε η Όλγα Τρέμη να λειτουργήσει ως σύμβουλος έκδοσης, δεδομένης της κοινής πεποίθησης στον όμιλο ότι η εμπειρία και η τριβή της με τον χώρο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ευεργετικά στη φιλόδοξη αυτή προσπάθεια.

Εξάλλου, αμφότερες οι πλευρές εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τη μεταξύ τους συνεργασία.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 15/01/2022