Κώστας Τσουρός: «Δεν είναι αυτοσκοπός μου να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά» (Βίντεο)

Ο Κώστας Τσουρός προχώρησε σε αποκαλύψεις μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός μίλησε στον Νίκο Συρίγο για το εάν θα συνεχιστεί το «MEGA Καλημέρα» και του χρόνου.

«Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για το τι θα γίνει του χρόνου. Περνάμε πολύ καλά, αυτό που μπορεί να σου πω ότι με έχει κουράσει είναι το πρωινό ξύπνημα. Αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και συνεχίσουμε και του χρόνου, θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή. Ο ρόλος που θα έχω στην εκπομπή θα είναι για μένα ένα αντικείμενο διαπραγματεύσεων», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Σε μία εκπομπή μου αρέσει να βάζω τα όριά μου, γιατί οι “καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”. Στην Ελεονώρα Μελέτη λέω πάντα όσα πιστεύω, έχουμε μία ανοιχτή σχέση, δεν είμαστε άνθρωποι που δεν θα πούμε ο ένας στον άλλον κάτι που μας έχει ενοχλήσει», επεσήμανε αναφορικά με την σχέση του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ποιά παρουσιάστρια «προτιμά» ο Κώστας Τσουρός; «Δεν συγκρίνεται ο χώρος που έχω στην καρδιά μου η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη. Στην καρδιά μου έχει πολύ μεγάλη θέση η Ναταλία, αλλά και η Ελεονώρα. Με τη Ναταλία ήμασταν 3 χρόνια μαζί, έμαθα από την Ναταλία, νομίζω έγινα καλύτερος με την Ναταλία Γερμανού. Μου λείπει, το έχω πει αλλά δεν έχω πει ποτέ ότι θέλω να γυρίσω πίσω», τόνισε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. «Από τη στιγμή που είμαι με την Ελεονώρα, δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να πάω σε μία άλλη παρουσιάστρια. Και στη Φαίη πέρασα πολύ ωραία. Η Φαίη Σκορδά ήταν η αρχή της ψυχαγωγίας για μένα, και από εκείνη έμαθα πολλά, και “έπεσα στα βαθιά”», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής για την «πρόταση συνεργασίας» από τον Γιώργο Λιάγκα; «Δεν μου έχει κάνει επίσημη πρόταση ο Γιώργος Λιάγκας, στον “αέρα” δεν δέχομαι ούτε απαντάω σε προτάσεις. Ας μου κάνει πρόταση και τα συζητάμε. Τον είχα ως πρότυπο τον Λιάγκα, για να δω πώς χειρίζονται τα πράγματα στην ψυχαγωγία. Δεν θα μου ακουγόταν αρνητικό να δούλευα μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπογράμμισε πως, «δεν θα την κρίνω ως παρουσιάστρια, το κρίνω αναφορικά με αυτό που έχω δει στις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, δεν νομίζω ότι θα ταίριαζα σε μία τέτοια εκπομπή. Παρόλα αυτά, επειδή έχω μάθει  να μην λέω “ποτέ πια” στη ζωή μου, γιατί πολλά έχω πει και τα έχω λουστεί, όχι ότι δε θα δούλευα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απλά διαχρονικά η άποψή μου για εκείνη, έχει αλλάξει.

Θα έκανε ο Κώστας Τσουρός το «επόμενο βήμα» ως κεντρικός παρουσιαστής σε εκπομπή; «Τα τελευταία χρόνια έχω δεχθεί προτάσεις να είμαι “πρώτος” σε μια εκπομπή, και να κάνω κάτι δικό μου. Μετά από κάποιες “καραμπόλες” τύχαινε να είμαι σε άλλη εκπομπή. Δεν είναι ο αυτοσκοπός μου να κάνω κάτι δικό μου, με ενδιαφέρει να είμαι σε μία αξιοπρεπή και ωραία εκπομπή», αποκάλυψε. «Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.