Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Είπαμε σε όλους «καλή επιτυχία», αλλά κανείς δεν είπε σε μας (Βίντεο)

«Σε μια ζώνη την οποία την κάναμε εμείς ανταγωνιστική, λογικό είναι να έρθει ο ανταγωνισμός»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο παρουσιαστής της «Κοινωνίας Ώρα Mega» βρέθηκε στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

 

O δημοσιογράφος λέει καθημερινά την πρώτη καλημέρα, στις 5 το πρωί μαζί την Ανθή Βούλγαρη από τη συχνότητα του MEGA.

«Σε μια ζώνη την οποία την κάναμε εμείς ανταγωνιστική, λογικό είναι να έρθει ο ανταγωνισμός. Ωστόσο δεν περιμέναμε όλα τα κανάλια να το ακολουθήσουν» ανέφερε σχετικά με τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των υπόλοιπων καναλιών που επίσης ξεκινούν στις 5 το πρωί.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, ο ίδιος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη ευχήθηκαν σε όλους τους συναδέρφους τους «καλή επιτυχία» χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

«Είπαμε σε όλους “καλή επιτυχία”, αλλά κανείς δεν μας είπε. Δεν το παίρνω προσωπικά» συμπλήρωσε.

Ερωτώμενος για τη σχέση του με την Ανθή Βούλγαρη απαντά χαρακτηριστικά: «Έχει πρωινό άντρα και βραδινό άντρα. Πήγα στη Ξάνθη να κοιμηθώ να ηρεμήσω και μου ‘ρθε γιατί ακολουθούσε τον άντρα της σε κάτι συναυλίες».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη μεγάλη φιλοξενία που δέχτηκε από Έλληνες ομογενείς όταν πήγε να επισκεφτεί τον γιο του στην Αμερική.

«Στη Νέα Ορλεάνη έχω μία πολύ πιστή τηλεθεάτρια που κάθε πρωί μας βλέπει και μας στέλνει μηνύματα. Εκεί όμως είναι βράδυ, μας βλέπει και κοιμάται. Και της είπα κ. Άντζελα μπορεί να έρθω».

«Τα βλέπω πάρα πολύ αισιόδοξα» είπε ο ίδιος, στην ερώτηση πώς βλέπει τα πράγματα φέτος και προσθέσε πως οι δυσκολίες του χειμώνα θα είναι γύρω από το ρεύμα και τα καύσιμα.

Σχετικά με τις καταγγελίες που προβάλλουν στην εκπομπή, δηλώνει πως 6 στις 10 έχουν επιλυθεί. «Δεν θα έπρεπε να επιλύνονται αυτά στην τηλεόραση, αλλά όταν πας στις υπηρεσίες και σε κοροϊδεύουν…» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας αποκάλυψε πως οι πολλές ώρες δουλειάς που απαιτεί το επάγγελμά του, του στέρησαν πολλά από τα πιο απλά έως τα πιο σημαντικά. Όπως είπε στερήθηκε πολλές στιγμές από κρίσιμες ηλικίες του γιου του, ωστόσο στάθηκε τυχερός διότι εκείνος δεν του το δήλωσε ποτέ.

«Όταν βλέπεις στην οικογένεια να δουλεύουν όλοι από το πρωί έως το βράδυ, καταλαβαίνεις πως τίποτα στη ζωή δεν σου χαρίζεται. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για τον γιο μου» εξήγησε.