Η Ριάνα είναι η Στρουμφίτα στη νέα ταινία της Paramount – Πότε θα «βγει» στους κινηματογράφους

Επίσης θα γράψει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της νέας περιπέτειας των μικρών Στρουμφ καθώς θα συμμετέχει και στην παραγωγή

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ριάνα αν και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της βρέθηκε στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon.

 

Αποκάλυψε ότι θα δανείσει την φωνή της σε «μια μικρή μπλε ηρωίδα» την Στρουμφίτα, στη νέα ταινία Στρουμφ της Par με την Nickelodeon Movies. Επίσης θα γράψει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της νέας περιπέτειας των μικρών Στρουμφ καθώς θα συμμετέχει και στην παραγωγή.

Ενθουσιασμένη με τα νέα της σχέδια η Ριάνα

H βραβευμένη τραγουδίστρια που περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στην πρώτη ταινία με τους αγαπημένους ήρωες που κυκλοφορεί από την Paramount Pictures. «Ελπίζω αυτό να μου δώσει «μπόνους» στα παιδιά μου μια μέρα», είπε. Την νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Οσκαρ Κρις Μίλερ (Chris Miller) με τον Ματ Λάντον (Matt Landon) σε σενάριο της Παμ Μπρέιντι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Βέλγος σκιτσογράφος Πεγιό.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τα Στρουμφάκια εισέβαλαν στην μεγάλη οθόνη μέσω της Sony. Για την τραγουδίστρια είναι η δεύτερη φορά που θα δανείσει την φωνή της σε ταινία κινουμένων σχεδίων μετά την ταινία «Home» το 2015.

Σύμφωνα με το IndieWire τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.