Η Panik καταδικάζει τα επεισόδια στα Mad Awards: Είναι άδικο να ενοχοποιείται η τραπ

Δείτε την ανάρτηση της Panik Entertaiment Group από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media

Η Panik Entertaiment Group πήρε θέση απέναντι σε όσα συνέβησαν στο Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου, τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2022 και συγκεκριμένα στον καβγά ανάμεσα σε δύο τράπερς.

Στην ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στα social media, η Panik Entertaiment Group επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι είναι άδικο να ενοχοποιείται το είδος της τραπ μουσικής.

 

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση γράφει:

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

 

Δείτε την ανάρτηση της Panik Entertaiment Group:

πανικ123

 

Yπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επικράτησε ένταση στην εξέδρα των επισήμων, όταν γνωστοί τράπερ τσακώθηκαν άγρια μεταξύ τους, με το πλήθος να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Οι δύο τράπερ συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανέβει στη σκηνή, για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.