Γρηγόρης Μπάκας: «Ένιωσα άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, είχα και το παιδί μαζί» (Βίντεο)

«Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση» ανέφερε ο Γρηγόρης Μπάκας για το συμβάν με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Με 23 χρόνια καριέρας, ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα ρεπορτάζ που έχει κάνει. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη που τον ενόχλησε.

Aυτή είναι η δουλειά μου

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και με σεβασμό. Χωρίς να περιαυτολογώ. Θέλεις να μου μιλήσεις; Θα μου μιλήσεις. Δεν θέλεις; Θα ζητήσω από τον οπερατέρ να κλείσει την κάμερα.

Χάρη σου κάνω, δεν μου κάνεις χάρη

Δεν είναι σωστό να έχεις τέτοια αντίδραση από την στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα του lifestyle που ξέρεις κάτι; Σε κάνω, δεν σε κάνω, τα ίδια θα πάρω. Χάρη σου κάνω κι έρχομαι εκεί, δεν μου κάνεις χάρη» σημείωσε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω και ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν.

Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά.

Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεσαι. Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση», τόνισε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: