Γιώργος Κουβαράς: Θέμα ημερών η ένταξή του στην ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 για τις Γαλλικές Εκλογές, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με τη δημόσια Τηλεόραση

Την πρώτη του εμφάνιση λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του με τη δημόσια Τηλεόραση έκανε χθες Κυριακή 10 Απριλίου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Συμπαρουσίασε την έκτακτη εκπομπή της ΕΡΤ1 για τις Γαλλικές Εκλογές με τον δημοσιογράφο Ηλία Σιακαντάρη και καλεσμένους τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Δημήτρη Καιρίδη και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Μάλιστα η εκπομπή αυτή έκανε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο 5% τηλεθέαση, προσεγγίζοντας τους 840.000 τηλεθεατές, απέναντι στον οξύτατο ανταγωνισμό των περισσότερων ιδιωτικών καναλιών που δεν έκριναν αναγκαίο να οργανώσουν έκτακτη ενημέρωση για τις Γαλλικές Εκλογές.

Ο Γιώργος Κουβαράς που πρόσφατα έκλεισε τη συνεργασία του με το τηλεοπτικό σταθμό Action 24 , κατά πληροφορίες είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από την ΕΡΤ ότι θα αρχίσει και επίσημα τη συνεργασία του με τη δημόσια Τηλεόραση για την παρουσίαση βραδινών ενημερωτικών εκπομπών με θεματολογία από την επικαιρότητα, ενώ θα συντονίζει και πολιτικά πάνελ.