Ευτυχισμένοι μαζί: Ο «Μάκης» και η «Βίκυ» ξανά μαζί μετά από 14 χρόνια (Βίντεο)

Ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Βιβή Κόκκα αναβίωσαν σκηνή από τη σειρά και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Ο Τάσος Γιαννόπουλος και η Βιβή Κόκκα έχουν υπάρξει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, ως Μάκης και Βίκυ στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Οι ατάκες τους από τη σειρά όπως «Διονύση, πιάσε μια μπύρα», «Γατούλα» και «Άντρες είμαστε και εμείς, θέλουμε να μαρσάρουμε» είναι ακόμη δημοφιλείς και συχνά τις συναντά κανείς σε πλατφόρμες όπως το TikTok.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» τους έφερε και πάλι κοντά, 14 χρόνια μετά τη σειρά, με τους δυο τους να αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές από τα γυρίσματα.

«Έχουμε να τα πούμε 14 χρόνια από την σειρά. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε ζευγάρι, είχαμε μεγάλη χαρά και οι δυο. Αυτός η σχέση ήταν έρωτα και μίσους. Είχαμε και ομηρικούς καυγάδες στη σειρά. Στις πρόβες αλλάζαμε το κείμενο και πηγαίναμε στην εγγραφή και οι τεχνικοί γελούσαν με τις αλλαγές. Το γατούλα με ακολουθεί ακόμα και τώρα» είπε αρχικά, η Βιβή Κόκκα.

Με τη σειρά του, ο Τάσος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Ευχαριστούμε πολύ που το κάνατε αυτό, γιατί δεν έχουμε βρεθεί τόσα χρόνια. Τα πρώτα σενάρια δεν είχα προσέξει καλά και έρχεται η Βιβή και μου λέει: “έχουμε και παιδί, δεν το ξέρεις;”. Θυμάμαι την σκηνή που έπρεπε να αλειφθώ με λάδι. Φαίνεται ανεπαίσθητα ότι γελάω».

Δείτε το βίντεο