Επιστρέφει στο Open o Νίκος Κοκλώνης

Δείτε το ρεπορτάζ

Εξελίξεις υπήρξαν χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Με τα σενάρια για το μέλλον του καναλιού να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας υπήρξε πολύωρη συνάντηση του ιδιοκτήτη της Barking Well Media Νίκου Κοκλώνη και του συμβούλου διοίκησης της εταιρείας παραγωγής Τζόνι Καλημέρη, αλλά και της Ιζαμπέλας Σασλόγλου με το γενικό και ταυτόχρονα εμπορικό διευθυντή του Open Νίκο Αργυρό.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει στον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας, με το ακριβές πλαίσιο της συνεργασίας να αναμένεται να αποσαφηνιστεί εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση που έλαβε χθες το σύνολο των εργαζομένων του Open:

«Η διοίκηση του Open, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media. H Barking Well αναλαμβάνει υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει την παραγωγή όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών του Open, ενώ κάποιες άλλες, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, κάνουν λόγο και για είσοδο του παραγωγού στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα διατηρήσει σε πρώτη φάση το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, καθώς και τον έλεγχο του ενημερωτικού τομέα.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 7/6/2023