ΑΝΤ1: Ποια είναι η δημοσιογράφος που θα βρεθεί δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Πότε είχαν ξαναβρεθεί οι δύο δημοσιογράφοι

Νέα προσθήκη ετοιμάζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

 

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή, που μετά την ξαφνική αποχώρησή της από την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star στις αρχές του καλοκαιριού, τώρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΟΝ ΤΙΜΕ”,  η έμπειρη δημοσιογράφος παραμένει στην τηλεόραση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μπορεί η Κάτια Μακρή να δέχτηκε κρούση από το OPEN για την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, ωστόσο προτίμησε να έναν πιο γνώριμο ρόλο, εκείνον της σχολιάστριας.

Όπως όλα δείχνουν η αγαπημένη πολιτική και οικονομική συντάκτρια μετακομίζει στον ΑΝΤ1 σε ρόλο σχολιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δεν είναι ωστόσο πρώτη φορά που Κάτια Μακρή και Νίκος Χατζηνικολάου συναντιούνται τηλεοπτικά. Έχοντας, επί σειρά ετών, την αρχισυνταξία του πολιτικού και του οικονομικού ρεπορτάζ του σταθμού Star, η έμπειρη δημοσιογράφος βρέθηκε τότε στο Star και ήταν επιλογή -όπως και η Πόπη Τσαπανίδου- του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε την στροφή από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση.