Άγριες Μέλισσες: Νέο τρέιλερ για την 3η σεζόν – Όλα αλλάζουν (Βίντεο)

Τα γυρίσματα του Γ' κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, ενώ παράλληλα διάφορα spoilers μάς δίνουν μία γεύση από τις αλλαγές που θα δούμε στο Διαφάνι

Οι “Άγριες Μέλισσες” που σημείωσαν τεράστια επιτυχία τις προηγούμενες δύο σεζόν, αναμένεται να επιστρέψουν με τον τρίτο κύκλο τους, ο οποίος θα φέρει νέες εξελίξεις και ανατροπές στη ζωή των ηρώων.

 

Τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, ενώ παράλληλα διάφορα spoilers μάς δίνουν μία γεύση από τις αλλαγές που θα δούμε στο Διαφάνι, το χωριό όπου εκτυλίσσεται η ιστορία.

Ο ΑΝΤ1 έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα μερικά teaser trailers, προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές για όλα όσα θα παρακολουθήσουν από το φθινόπωρο, όταν η αγαπημένη σειρά θα κάνει το δυναμικό come back της.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας, όπου ο Δούκας Σεβαστός θα παίξει καταλυτικό ρόλο, αφού θα ταχθεί με το μέρος τους.

Την ίδια στιγμή, οι τρεις αδελφές θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους, μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα της μοίρας, ενώ νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στο νέο teaser trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους ήρωες του Διαφανίου να έρχονται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)