Μαρία Παπαλάμπρου: «Στα 25 μου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, ήταν θαύμα που σωθήκαμε»

«Το αυτοκίνητο μπήκε και βγήκε από μία τζαμαρία, έφταιγε κι ο άλλος οδηγός, αλλά κι εγώ που έτρεχα» δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Η Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που έζησε, μετά την απώλεια του συζύγου της, αλλά και την συμβίωση με την κόρη της.

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της με την 18χρονη κόρη της.

«Ζω μαζί της, μόλις έγινε 18. Είναι πολύ καλή η συμβίωσή μας, γιατί η καθεμία έχει τον χώρο της και τον χρόνο της. Παρόλο που είμαστε στο ίδιο σπίτι, άλλες φορές συναντιόμαστε και άλλες όχι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν μπορείς να ζήσεις με τη σκέψη ότι δεν θα έχεις πια το παιδί σου. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το φανταστούμε και να το συνειδητοποιήσουμε αν δεν συμβεί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως στα 25 της χρόνια είχε ένα σοβαρό ατύχημα. «Στα 25 μου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, ήταν θαύμα που σωθήκαμε. Το αυτοκίνητο μπήκε και βγήκε από μία τζαμαρία, ήταν θαύμα. Έφταιγε κι ο άλλος οδηγός, αλλά κι εγώ που έτρεχα», δήλωσε.

Αναφορικά με τις απώλειες στη ζωή της και το πώς τις διαχειρίζεται, η Μαρία Παπαλάμπρου είπε: «Τις απώλειες τις διαχειρίζομαι με ψυχραιμία, αλλά όχι πάντα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι δεν αντέχω την απώλεια. Άλλες φορές, επικρατεί η λογική. Όταν έχασα τον σύζυγό μου ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, αλλά βρίσκεις κουράγιο. Το παιδί μέσα μας δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ, όπως κι η διάθεσή μας για ζωή. Ποτέ δεν τελειώνει η ομορφιά της ζωής, είμαι ανοιχτή στη ζωή».

Τέλος, μίλησε για την καριέρα της και το πέρασμά της από την τηλεόραση. Όπως είπε: «Αγαπώ την τηλεόραση, με ενδιαφέρει και θέλω να δουλέψω εκεί. Μέσα από την τηλεόραση έγινα γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τους “Παντρεμένους”».