Κραουνάκης: Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει, όπως η Ζουγανέλη

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στα καλλιτεχνικά του απωθημένα, αλλά και τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μίλησε για τον έρωτα, τη συνεργασία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και το καλλιτεχνικό του απωθημένο.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, δήλωσε πως οι άνθρωποι που τον «κέρδιζαν» πάντα ήταν εκείνοι που έβρισκαν τον τρόπο να μην κουράζουν το μυαλό του.

«Αγαπάω σημαίνει αγαπάω. Τελείωσε. Το θέμα είναι αυτό το αίσθημα να μην κουραστεί μες στα χρόνια. Εγώ προσωπικά κράτησα για χρόνια τις σχέσεις μου, δεν είχα κάτι εφήμερο ποτέ. Ο έρωτας είναι μία έκπληξη που σου τινάζει την καρδιά πάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν χρειάστηκε να πει πολλά, αφού μία φράση του φτάνει για να περιγράψει πόσο πολύ χάρηκε με τη συνεργασία τους.

«Τα τελευταία χρόνια, δεν έχω δει κάτι που να με ερεθίσει όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη», δήλωσε.

Όσο για το αν έχει καλλιτεχνικά απωθημένα, ανέφερε πως το μόνο που θα ήθελε ήταν να είχε συνεργαστεί με τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Ίσως να έχω καλλιτεχνικό απωθημένο την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά δεν με χαλάει καθόλου ότι δεν θέλει πια να τραγουδάει. Υπάρχει τρόπος να συναντηθούμε αλλιώς με τη Χαρούλα. Έτσι κι αλλιώς είναι μια τεράστια μορφή», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τέλος, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες γενικότερα, και δήλωσε πως δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

«Ο καλλιτέχνης δεν έχει ημερομηνία λήξης με τίποτα. Ημερομηνία λήξης έχουν όλα αυτά τα παιδιά που κυνηγούν να κάνουν views», είπε κλείνοντας.